Studija integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije i početak provedbe

Poštovani/a,

Anketni upitnik potreban je za izradu „Studije integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Osječko-baranjske županije i početak provedbe“ (u daljnjem tekstu: STUDIJA) koji provodi tvrtka MICRO projekt d.o.o. iz Splita za Naručitelja Osječko-baranjsku županiju.

Izrada STUDIJE sufinancira se sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske temeljem Ugovora (“Ugovor br. 03-VI/2019 JTI o sufinanciranju sukladno uvjetima i kriterijima Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini“ od 9. listopada 2019. godine“).

Cilj STUDIJE je definiranje aktivnosti usmjerenih ka identificiranju prilika za poboljšanje te unaprjeđenje poslovanja pružatelja usluga u turizmu s ciljem postavljanja standarda kvalitete na području Osječko-baranjske županije.

Unatoč epidemiji virusa COVID-19 s kojim smo danas svi suočeni, potrebno je razmišljati i o trenutku kada će isti biti iza nas. Izuzetno nam je bitno Vaše mišljenje kako bismo po završetku epidemije virusa uspješno mogli nastaviti s daljnjim aktivnostima u turizmu te i nadalje gostima ukazati što pruža Slavonija i Baranja. Prilikom ispunjavanja online anketnog upitnika molimo Vas da svakako uzmete u obzir stanje u turizmu prije i nakon izbijanja epidemije virusa, a kako bismo mogli nastaviti s daljnjim uspješnim razvojem kvalitete usluga u turizmu.

Ispunjavanje online anketnog upitnika je anonimno. Potrebno je izdvojiti tek nekoliko minuta za popunjavanje istog.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na Vašem vremenu!

https://forms.gle/bAa7K6WBu49LMGbQ7

Objavljeno: 12. svibnja 2020.

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima

Općina Vladislavci poziva poljoprivredne proizvođače koji su imali štete od niske jutarnje temperature i mraza na svojim voćnjacima ili vinogradima, da sve eventualne štete fotografiraju i zabilježe video snimkama, kako bi nakon prestanka opasnosti od Covid 19 virusa, povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda moglo utvrditi i provjeriti visinu eventualnih šteta.

Objavljeno: 9. travnja 2020.

Obavijest o izdavanju propusnica

IZDAVANJE PROPUSNICA

  • svaki dan (od ponedjeljka do subote) u vremenu od 17:00 do 19:00 sati se izdaju propusnice za dan poslije (srijeda za četvrtak, četvrtak za petak, petak za subotu, subota za nedjelju i ponedjeljak,…)
  • u prostorima društvenih domova u Vladislavcima, Dopsinu i Hrastinu
  • propusnice se preuzimaju osobno tj. svatko za sebe
  • propusnice izdaju članovi stožera civilne zaštite općine Vladislavci isključivo mještanima koji trebaju privremeno napustiti mjesto prebivališa zbog obiteljskih razloga poput:
  • pružanja skrbi djeci ili starijim osobama u drugom mjestu
  • kupnje hrane i osnovnih potrepština (ukoliko se kupovina ne može obaviti u ljekarni ili trgovinama u Vladislavcima i Dopsinu)
Objavljeno: 24. ožujka 2020.

Obavijest mještanima u svezi rada i života u novonastalim okolnostima

KONTAKT TELEFONI ZA SVA PITANJA  u svezi rada i života u novonastalim okolnostima

Slijedom Odluka i preporuka Vlade RH i Stožera CZ RH te novonastalih događaja u našem okruženju, u sklopu preventivnih mjera djelovanja protiv COVID-19 virusa, obavještavamo mještane da
SVA PITANJA U VEZI RADA I ŽIVOTA U NOVONASTALIM OKOLNOSTIMA MOGU UPUĆIVATI
NA TELEFON:

– 099 499 91 05 – Marjan Tomas, općinski načelnik
– 091 739 48 86 – Hrvoje Kovač

– EMAIL: vladislavci.tajnik@gmail.com

Općinska uprava će biti dostupna:

– putem telefona 099 499 91 05 i 098 19 222 73.
– email-a: vladislavci.tajnik@gmail.com, osim u iznimnim slučajevima uz prethodnu najavu,

Općinski načelnik
Marjan Tomas, v.r.

Objavljeno: 20. ožujka 2020.

Preporuka za provođenje preventivnih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa

Objavljeno: 17. ožujka 2020.