Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Natječaj za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2016. godinu iz proračuna Općine Vladislavci

Obavještavaju se udruge s područja Općine Vladislavci da se produžuje rok za prijavu na Javni natječaj za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2016. godinu iz proračuna Općine Vladislavci do 27. svibnja 2016. godine.
Predmet ovog Natječaja je financiranje projekata i programa rada udruga iz proračuna Općine Vladislavci. Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava (u tekstu:podrške) Općine Vladislavci može ostvariti udruga u cilju provedbe aktivnosti od interesa za opće dobro, a kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Vladislavci.
Prijavni obrasci kao i sva natječajna dokumentacija može se podići u Jedinstvenom upravnom odjel Općine Vladislavci ili na Internet stranicama Općine, te se isti s propisanom dokumentacijom u privitku, dostavlja u zatvorenoj omotnici osobno ili na adresu: Općina Vladislavci K. Tomislava 141, 31404 Vladislavci, uz naznaku: „NATJEČAJ za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2016. godinu iz proračuna Općine Vladislavci“ – NE OTVARATI“.

Obavijest udrugama s područja Općine Vladislavci

Obrasci i natječajna dokumentacija